Stadsfietsen

Bij ons vindt u een ruim aanbod stadsfietsen. U bent een fervent fietser en u fietst vaak lange fietstochten? Of gebruikt u uw fiets voor kleine verplaatsingen rond de kerktoren? Tommie en Evelien begeleiden u in de aankoop van uw fiets. U wordt er geadviseerd in de keuze van het juiste model stadsfiets. Bij Tommie’s Velodroom vindt u een ruim aanbod aan diverse modellen stadsfietsen van kwaliteitsmerken.¬†Gegarandeerd jarenlang fietsplezier!

We zijn officieel verdeler voor Gazelle, Giant en L’Avenir. Vindt u op hun site een model, kom dan zeker langs of contacteer ons via het contactformulier, dan kunnen we kijken of dit model voorradig is en u er alle info over geven.

Naast de fiets vindt u bij ons ook alle accessoires om uw stadsfiets praktisch en veilig uit te rusten: kinderstoeltjes, fietsmanden, fietssloten, fietslichten, fietspompen …We zijn onder meer verdeler van Basil fietsaccessoires.

Bij Tommies Velodroom kan u ook terecht voor alle fietsherstellingen, dit zowel voor een fiets die u bij ons kocht als voor andere fietsen. Wij voeren herstellingen uit voor alle merken.

Tommies Velodroom biedt ook een ruim aanbod koersfietsen, mountainbikes, elektrische fietsen en kinderfietsen van diverse merken.

gazelle stadsfietsen
Giant stadsfietsen bij Tommies Velodroom
Stadsfietsen van l'Avenir - damesfietsen en herenfietsen