Mountainbikes

Mountainbikes voor ‘harde’ rijders. Verkiest u boven stad en weg onverharde paden en bossen als ondergrond voor uw fietstochten? Dan is een mountainbike wat u zoekt. Dankzij de dikkere banden hebben MBT’s extra grip op de ondergrond en zijn ze ideaal voor het ruigere fietswerk. Dankzij de veringen vooraan en achteraan wordt er ook aan het comfort van de mountainbiker gedacht. Vaak zijn er ook meer versnellingen, tussen de 20 en de 30, voorzien om zo het berijden van moeilijke terreinen te vergemakkelijken. Bij Tommie’s Velodroom vindt u mountainbikes van Giant en Devinci.

Bent u toch meer een snelle rijder op verharde wegen? Bekijk dan zeker onze koersfietsen. OF hebt u het liever rustig? Dan zijn onze stadsfietsen zeker iets voor u.

Giant mountainbikes
Devinci Mountainbikes

Vork Service

Heeft fietsvering onderhoud nodig? Ja! Onderhoud is absoluut noodzakelijk voor je fietsvering. Zo rijd je altijd met een voorvork of achterdemper in topconditie en ben je verzekerd van een lange levensduur. Je kan het best vergelijken met het onderhoud van je wagen.

We raden voor iedereen minstens 1 onderhoud per jaar aan ( ook al ben je geen marathonrijder). Tevens is het belangrijk om aanspraak te kunnen maken op de garantie tijdens het tweede jaar van uw vering, dat er een afspraak wordt vastgelegd voor de termijn van 1 jaar verstreken is.

Bent u een intensieve mountainbiker? Dan stellen wij een tussentijds onderhoud voor. Tommie’s Velodroom is gespecialiseerd in het onderhoud van volgende merken: Hope, Rock Shox, Fox Racing en Stans No Tubes. Uiteraard kan u ook voor andere merken terecht bij Tommie’s Velodroom.

Hope vorken mountainbikes
stans mountainbikes accessoires
Rock Shock dealer mountainbikes accessoires
Fox dealer mountainbikes accessoires